Over

HevoFame pakt complexe projecten integraal aan
 

HevoFame is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van complexe huisvestingsprojecten. Vanwege de complexiteit van de opgaven heeft ons team een multidisciplinaire samenstelling. In onze aanpak zijn we concreet, inhoudelijk en oplossingsgericht. We zijn in staat om alle relevante aspecten van een ontwikkeltraject integraal op te pakken. Van visie en strategie tot en met realisatie.
 
Zwolle nachtfoto 02
 

 
Jan van Swam

Jan van Swam

De mens centraalIn de zorg gaat het vaak over ‘ZZP’s, bedden en plaatsen’. Bij winkelgebieden over  ‘passanten of consumenten’. Maar over wie hebben we het dan eigenlijk? Wij zetten ‘de mens’ centraal. Vanuit het persoonlijke verhaal. De persoonlijke behoeften. Uitgewerkt in menselijke klantprofielen. Op basis daarvan gaan we aan de slag om concepten te bedenken die  dicht bij de persoonlijke leefwereld van mensen staan.
 

 

In partnership met onze opdrachtgevers HevoFame ontwikkelt alleen voor opdrachtgevers als zorgorganisaties, corporaties en beleggers. Omdat de opgaven doorgaans ingewikkeld zijn en veel ontwikkeltijd hebben, vragen onze klanten om toewijding en partnership. Visie, transparantie, vertrouwen en een vrije kennis overdracht zijn belangrijke kernwaarden.
Jelle de Visser - Implementatie van een nieuw woonconcept

Jelle de Visser - Implementatie van een nieuw woonconcept

 

 
Multidisciplinair team

Multidisciplinair ontwikkelteam


Onze concept- en strategieontwikkelaars definiëren samen met de opdrachtgever het toekomstgericht beleid en de strategie. Vervolgens zijn onze planontwikkelaars en ontwikkelmanagers verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de realisatie van haalbare ontwikkelplannen. Zij worden in de uitvoering ondersteund door eigen projectmanagers. HevoFame beschikt daarbij over een eigen studio voor architectuur, stedenbouw en grafisch ontwerp. Samen vormen zij ons multidisciplinair team.
 

 

Resultaat teltHevoFame ontwikkelt om te realiseren. Alles en iedereen is erop gericht onze plannen haalbaar te maken en te realiseren. Dat vraagt creativiteit, ondernemerschap en doorzettingsvermogen. HevoFame kent daardoor een grote staat van dienst met gerealiseerde projecten en noemenswaardige referenties.
Woonservicezone Nieuw Lindescote

Woonservicezone Nieuw Lindescote

 


Loading...