Foto-impressie rondleidingen Veldhuis te Apeldoorn

Foto-impressie rondleidingen Veldhuis te Apeldoorn

Op dinsdag 4 februari en donderdag 6 februari 2020 jl. organiseerde FAME Planontwikkeling in samenwerking met zorgorganisatie KleinGeluk en Syntrus Achmea Real Estate & Finance een presentatie en rondleiding in het nieuw gerealiseerde woongebouw Veldhuis met 86 appartementen voor mensen met een intensieve zorgvraag (ZZP 4 en hoger). Voordat het nieuwe woongebouw op 2 maart 2020 officieel wordt geopend door staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Dhr. Paul Blokhuis zette wij de deuren open voor zorgorganisaties en woningcorporaties.

In de presentatie gaven we een volledig inzicht in de uitdagingen en de oplossingsrichtingen die ten grondslag liggen aan de organisatie en werkwijze voor zorg, het huisvestingsconcept en de onderliggende financiële criteria voor een toekomstgerichte integrale businesscase.

Ruim 80 zorgorganisaties waren geïnteresseerd in dit nieuwe woonconcept als alternatief voor het traditionele verpleeghuis. Allen bedankt voor de komst! (fotografie: Pim Geerts)

Naar projectpagina >


Loading...