Vacature junior planontwikkelaar (fulltime) en senior planontwikkelaar (fulltime)

jr sr planontwikkelaar vacature wide
 
Wij vinden het belangrijk een eigen manier van wonen en leven toegankelijk te maken voor kwetsbare mensen. Daarom ontwikkelen wij toekomstgerichte woonconcepten voor mensen met een ondersteuningsvraag die aansluiten bij de identiteit van bewoners en de manier waarop bijvoorbeeld zorgorganisaties daar ondersteuning aan willen bieden. Ons ontwikkelteam is betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van projecten voor beschermd wonen, wonen met een plus en vitale wijken.
 
 

Ter versterking van ons team zoeken wij een

enthousiaste, maatschappelijk betrokken

 

Junior Planontwikkelaar

(fulltime)

 

en 

 

Senior Planontwikkelaar

(fulltime)

 
 

FAME Planontwikkeling heeft een multidisciplinaire samenstelling. Conceptontwikkelaars en strategisch adviseurs zijn betrokken bij visietrajecten, marktonderzoek, conceptontwikkeling, portefeuille analyse, transformatieplannen en assetmanagement. Ontwikkelaars en projectmanagers realiseren huisvestingsprojecten vanaf initiatief tot en met realisatie en onze eigen studio vertaalt op het niveau van stedenbouw en architectuur de visies naar ruimtelijke plannen. 

 

Ons team werkt landelijk en de ontwikkelportefeuille is divers. We zijn betrokken bij zowel locatie- als gebiedsgerichte ontwikkelingen en duurzaamheid maakt steeds nadrukkelijker onderdeel uit van het huisvestingsvraagstuk. Zo ontwikkelden we het eerste grootschalige passieve woongebouw voor de zorg in Nederland.

 

Als junior planontwikkelaar bij FAME heb je een HBO of universitaire studie afgerond, gerelateerd aan vastgoed, planologie en/of gebiedsontwikkeling. Binnen ons bedrijf word je breed opgeleid en krijg je de eigen verantwoordelijkheid die bij je past. Je ondersteunt op alle niveaus van het visie-, strategie- en ontwikkeltraject en je krijgt de kans te ontdekken waar jouw specifieke talenten liggen. Met je mentor stem je regelmatig af welke onderdelen van het vak het best bij je passen en hoe je daar jezelf verder in kunt ontwikkelen. 

 

Als senior planontwikkelaar heb je een opleiding genoten op HBO of universitair niveau. Je hebt ruime ervaring met de ontwikkeling en realisatie van (gebiedsgerichte) projecten waarin je eindverantwoordelijk bent voor het proces, de verschijningsvorm en de haalbaarheid van het project. Bij voorkeur heb je ruime ervaring in het ontwikkelen en adviseren in opdracht van externe opdrachtgevers.

 

Wat wij je verder bieden is:

  • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een vast contract
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, een goede pensioenregeling en een tantièmeregeling 
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van (senior) planontwikkelaar.
 
 

Als je interesse hebt in één van deze mooie functies kun je contact opnemen met:

 

FAME Planontwikkeling B.V.
T.a.v. Ernst van der Wolde
Burgemeester Roelenweg 40
8021 EW Zwolle
email: evanderwolde@famegroep.nl

 


Loading...