Vacature junior planontwikkelaar (fulltime)

nws vacature wide
 
Wij vinden het belangrijk een eigen manier van wonen en leven toegankelijk te maken voor kwetsbare mensen. Daarom ontwikkelen wij toekomstgerichte woonconcepten voor mensen met een ondersteuningsvraag die aansluiten bij de identiteit van bewoners en de manier waarop zorgorganisaties daar ondersteuning aan willen bieden. Samen met zorgorganisaties, woningcorporaties en beleggers ontwikkelt ons multidisciplinaire team volwaardige alternatieven voor het traditionele verpleeg- en verzorgingshuis.
 
 

Ter versterking van ons team zoeken wij een

enthousiaste, maatschappelijk betrokken

 

Junior Planontwikkelaar

fulltime

 
 

FAME Planontwikkeling heeft een multidisciplinaire samenstelling. Conceptontwikkelaars en strategisch adviseurs zijn betrokken bij visietrajecten, marktonderzoek, conceptontwikkeling, portefeuille analyse, transformatieplannen en assetmanagement. Ontwikkelaars en projectmanagers realiseren huisvestingsprojecten vanaf initiatief tot en met realisatie en onze eigen studio vertaalt op het niveau van stedenbouw en architectuur de visies naar ruimtelijke plannen. 

 

Ons team werkt landelijk en de ontwikkelportefeuille is divers. We zijn betrokken bij zowel locatie- als gebiedsgerichte ontwikkelingen en duurzaamheid maakt steeds nadrukkelijker onderdeel uit van het huisvestingsvraagstuk. Zo ontwikkelden we het eerste grootschalige passieve woongebouw voor de zorg in Nederland.

 

Als junior planontwikkelaar bij FAME heb je een HBO of universitaire studie afgerond, gerelateerd aan vastgoed, planologie en/of gebiedsontwikkeling. Binnen ons bedrijf word je breed opgeleid en krijg je de eigen verantwoordelijkheid die bij je past. Je ondersteunt op alle niveaus van het visie- strategie- en ontwikkeltraject en je krijgt de kans te ontdekken waar jouw specifieke talenten liggen. Met je mentor stem je regelmatig af welke onderdelen van het vak het best bij je passen en hoe je daar jezelf verder in kunt ontwikkelen. 

 

Wat wij je verder bieden is:

  • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een vast contract
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, een goede pensioenregeling en een tantièmeregeling 
  • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en voor bezoek aan relaties
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van (senior) planontwikkelaar.
 
 

Als je interesse hebt in deze mooie functie kun je contact opnemen met:

 

FAME Planontwikkeling B.V.
T.a.v. Elise Wieland
Burgemeester Roelenweg 40
8021 EW Zwolle
email: ewieland@famegroep.nl

 


Loading...