Moderne, dorpse reconstructie van De Gerven

In opdracht van Plus Vastgoed is, op de hoeklocatie aan de Dorpsstraat, de reconstructie van een deel van het centrumgebied in Putten afgerond. De opdrachtgever wenste de grootste Plus supermarkt in de nieuwste huisstijl op deze locatie, welke alleen gerealiseerd kon worden door het gehele gebied integraal te herontwikkelen in aansluiting op het bestaande winkelgebied van Putten.
Eigen architectuur
Het architectonisch concept voegt zich in haar omgeving. Elk plandeel heeft een eigen architectuur, maar altijd dorps, geparcelleerd en met pannendaken, zich voegend in de dorpsstructuur van Putten.

Een deel van de winkels wordt door een passage ontsloten, welke van de Dorpsstraat naar de parkeerplaats Gervenhof loopt.

Bewoners parkeren in de parkeer-kelder, en bereiken per lift of trap hun koopappartement in het segment van luxe tot middelduur. De appartementen hebben een eigen daktuin en ontsluiting in het winkelgebied. 
Architectuur voegt zich in de omgeving
Hoofdentree supermarkt
Aangenaam winkelgebied
Entree achterzijde passage
Detail kopgevel
opdrachtgever
Plus Vastgoed
project
3600 m2 winkels, 40 appartementen, parkeergarage
projectmanagement
Ton ten Brinke
 

Loading...